Category Archives: Adidas Schoenen Outlet

Goedkoop Kopen Adidas Schoenen,Sneakers Outlet Belgie

Adidas Consortium heeft in samenwerking met de Britse retailer End. het Trainrun model 2018 een update gegeven, zo is te lezen op de website van het sportmerk. De schoen bevat kleurveranderende technologie, waarmee de drager wordt verteld wanneer hij of zij aan haar top zit. De sneaker reageert op de hitte van de voet, en verandert dan van kleur; van zwart naar vuurrood.

Adidas Consortium brengt partners en retailers bij elkaar voor een samenwerking. Elk nieuw partnerschap biedt een creatieve nieuwe kijk op de iconische stijlen die Adidas in de afgelopen decennia heeft ontwikkeld. Daarnaast laten ze zo high-performance technologie├źn zien die verschillende partners hebben ontwikkeld. De Britse Winkel End begon in 2005 als kleding- en sneakerwinkel in Newcastle, Engeland. De winkel werd al snel een go-to bestemming voor streetwear in het Noordoosten van Engeland.

eze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Ditmaal hebben we weer het mooiste van onder andere Nike, adidas en meer voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker ertussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.